Tagjaink

 

Pár mondatban szeretnénk bemutatni Egyesületünk vezetőségét:

Igyekeztünk olyan csapatot felállítani mely pártfüggetlen, az élet számos területén szerzett már tapasztalatot és alakított ki kapcsolatrendszert, kiegészítik egymást és tudnak együtt dolgozni annak érdekében, hogy az Őrbottyán a Mi városunk Egyesület elérhesse célkitűzéseit.

Ladjánszky Attila az Őrbottyán a Mi Városunk Egyesület elnöke
Attila, 46 éves, születése óta Őrbottyánban él, ezért tisztában van a település történelmével és értékeivel. Első diplomáját a Dunaújvárosi Főiskolán szerezte Műszaki Menedzser szakon, logisztika szakirányon. Második diplomája szerint – melyet a Pannon Egyetem szerzett meg -, Okleveles közgazdász MBA (az üzleti folyamatok mestere) szakon. Angol nyelven középfokon beszél. Több, mint 20 év felsővezetői tapasztalattal rendelkezik multinacionális vállalatoknál Termelési, illetve Beszerzési és Logisztikai igazgatói pozíciókban. Véleménye szerint fontos, hogy Őrbottyán megőrizze kertvárosias, falusias jellegét, és ne jusson a többi túlnépesedett, élhetetlen Budapest környéki település sorsára. A minőségi fejlődésben és nem a mennyiségi növekedésben hisz.

Deák Emese az Őrbottyán a Mi Városunk Egyesület kommunikációs vezetője
Emese 17 éve, első gyermeke születése előtt költözött férjével Őrbottyánba. Két gyermek édesanyja, akik 14 és 16 évesek, mindketten a Veresegyházi Katolikus Gimnázium tanulói. Emese a Berzsenyi Dániel Főiskolán művelődésszervező szakon, PR szakirányon diplomázott, angolul középfokon beszél. Több éve belső kommunikációs szakértőként dolgozik, köztestületben és nagyobb multivállalatoknál is betöltötte ezt a pozíciót. Családja miatt szívügye, hogy Őrbottyán modern, de élhető és zöld város legyen, ahol komoly figyelmet fordítunk a környezetünk védelmére. Ezzel a család kedvence, Borisz is biztosan egyetért.

Horváth Krisztián az Őrbottyán a Mi Városunk Egyesület alelnöke
Krisztián Pécsett született, 2003-ban diplomázott a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetemen, agrármérnök szakon. Az Egyetem után költözött párjával Budapestre, majd 2006-ban megalakították közös vállalkozásukat, mely nagy multinacionális vállalatok márkaképviseleteként országos szinten szolgálja ki partnereit. Otthonosan mozog az üzleti világban, számos megbízható és erős kapcsolatot épített fel az utóbbi években! 2017-ben költözött párjával Őrbottyánba, kiemelten fontos számára az állatok és a környezetünk védelme!

Reméljük sikerül egy nagyon erős és összetartó, elveiből semmit nem engedő közösséget összekovácsolni a következő pár évben!

Ebben számítunk RÁTOK!