Jelöltjeink a 2024-es önkormányzati választáson

Pár mondatban szeretnénk bemutatni Egyesületünk vezetőségét:

Igyekeztünk olyan csapatot felállítani mely pártfüggetlen, az élet számos területén szerzett már tapasztalatot és alakított ki kapcsolatrendszert, kiegészítik egymást és tudnak együtt dolgozni annak érdekében, hogy az Őrbottyán a Mi városunk Egyesület elérhesse célkitűzéseit.

Ladjánszky Attila – az Őrbottyán a Mi Városunk Egyesület elnöke és polgármesterjelöltje

Attila, 49 éves, születése óta Őrbottyánban él, így jól ismeri a település történelmét és értékeit. A Dunaújvárosi Főiskolán gazdálkodási mérnök szakon műszaki menedzserként végzett, illetve második diplomája szerint – melyet a Pannon Egyetem szerzett meg -, okleveles közgazdász MBA (az üzleti folyamatok mestere) szakon. Angol nyelven középfokon beszél. Több mint 21 év felsővezetői tapasztalattal rendelkezik multinacionális vállalatoknál termelési, illetve beszerzési és logisztikai igazgatói pozíciókban. Véleménye szerint fontos, hogy Őrbottyán megőrizze kertvárosias, természetközeli jellegét, és ne jusson a többi túlnépesedett, élhetetlen Budapest környéki település sorsára. A minőségi fejlődésben és nem a mennyiségi növekedésben hisz. Fontosnak tartja a település tömegsport életének fejlesztését is, mint közösségformáló és megtartó erőt.

Horváth Krisztián – az Őrbottyán a Mi Városunk Egyesület alelnöke és képviselőjelöltje

Krisztián Pécsett született, 2003-ban diplomázott a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetemen, agrármérnök szakon. Az egyetem után költözött párjával Budapestre, majd 2006-ban megalakították közös vállalkozásukat, mely nagy multinacionális vállalatok márkaképviseleteként országos szinten szolgálja ki partnereit. Otthonosan mozog az üzleti világban, számos megbízható és erős kapcsolatot épített fel az utóbbi években. 2017 óta lakik párjával Őrbottyánban, kiemelten fontos számára az állatok és a környezetünk védelme

Deák Emese – az Őrbottyán a Mi Városunk Egyesület elnökségi tagja és képviselőjelöltje

Emese 18 éve, első gyermeke születése előtt költözött férjével Őrbottyánba. Két gyermek édesanyja, akik 16 és 18 évesek, kisebbik gyermeke a Veresegyházi Katolikus Gimnázium, tanulója, a nagyobbik pedig az ELTE jogász hallgatója. Emese a Berzsenyi Dániel Főiskolán művelődésszervező szakon, PR szakirányon diplomázott, angolul középfokon beszél. Több éven keresztül belső kommunikációs szakértőként dolgozott köztestületben és nagyobb multivállalatoknál is, jelenleg egy budapesti kerület alpolgármesterét támogatja munkájával. Emese szívügye, hogy Őrbottyán modern, de élhető és zöld város legyen, ahol komoly figyelmet fordítunk a környezetünk védelmére. Emellett kiemelt érdeklődéssel kíséri az oktatás helyzetét, támogat minden megmozdulást és projektet, amivel lokálisan és országosan is tehetünk ennek javításáért.

Kerékgyártó Tamás – az Őrbottyán a Mi Városunk Egyesület elnökségi tagja és képviselőjelöltje

Tamás Jászberényben született, 2011 óta él Őrbottyánban. Egy 12 éves kamaszlány boldog édesapja. Diplomáit szociális területen szerezte. Több mint egy évtizede vezetőként dolgozik a szociális szférában. Nagyon fontos szerepet játszik az életében a sport és az állatok. Elsősorban a lovak elképesztően színes világa ragadta magával. Kedvenc idézete is lóval kapcsolatos, mely Jókai Mórtól származik: „Bölcs embernek ló való, mert lóvá tesz az ember, s emberré a ló!” A civil szervezet tagjaként a település épített- és természeti környezet megóvását szorgalmazza. Szeretné, ha Őrbottyán olyan település lenne, ahol a helybeliek és az ideérkező vendégek is otthon érzik magukat.

Balogh Katalin – az Őrbottyán a Mi Városunk Egyesület tagja és képviselőjelöltje

Kata 2007 óta él Őrbottyánban szerető családjával együtt. Lánya a Kodolányi János Egyetem Kommunikáció és média szakán képzi magát, emellett szorgalmasan dolgozik is. Fia a váci Boronkay György Műszaki Technikum és Gimnázium informatika szakán tanul és a veresegyházi Royal Rangers csapatát is erősíti ifjúsági vezetőként.

Kata az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán óvodapedagógusként végzett, később a Kodolányi János Egyetem Közoktatási vezető és pedagógus- szakvizsga képesítést is megszerezte. Tíz éve dolgozik egy református intézményben óvodapedagógusként és intézményvezető-helyettesként. Szeretetével, egyéni bánásmódjával, következetességével igyekszik a gyermekeket nevelni, keresztyén emberként pedig hiszi, hogy ha a hit magját időben elültetjük a gyermekek lelkében, az segítheti őket helytállni zűrzavaros világunkban.

Tagja az Őrszentmiklósi Református Gyülekezetnek, szívügye az Őrszem csoport (Őrbottyáni Református Szeretet Mozgalom), melynek célja, a településen élő nehéz sorsú családok segítése. Szeretné, ha Őrbottyán megóvná természeti szépségét, zöld, vidékies jellegét, ahol mindenki olyan közösségre lelne, ahol segítjük és elfogadjuk egymást.

Tóthné Csöme Csilla – az Őrbottyán a Mi Városunk Egyesület tagja és képviselőjelöltje

Csilla először gimnáziumi évei alatt költözött szüleivel Őrbottyánba, majd az egyetemi évek után férjével ismét településünket választották lakóhelyül. Csilla fizikus, nukleáris méréstechnika és nukleáris védettség szakterületen dolgozik. Szabadidejében permakultúrás rendszer tervezőként szerzett oklevelet, otthonában is önfenntartó erdőkert és tanya kiépítésén dolgozik. Közigazgatási tapasztalatot az Országos Atomenergia Hivatalnál szerzett, a Budapesti Kutató- és Oktatóreaktor hatósági felügyeletének koordinátoraként.

Csilla erőssége a rendszerszintű gondolkodás és a jó problémamegoldó képesség. Fő érdeklődési köre, hogy a jelenlegi, modern életünknek milyen hatása van a kisközösségek és az egyének életminőségére. Meggyőződése, hogy minden ember tartozik valamekkora felelősséggel az iránt a közösség iránt, amelynek tagja, így felelősséggel tartozunk városunkért, Őrbottyánért is. Ezért érzi fontosnak, hogy tapasztalatát és tudását a város javára fordítsa és hozzájáruljon annak fejlődéséhez.

Reméljük sikerül egy nagyon erős és összetartó, elveiből semmit nem engedő közösséget összekovácsolni a következő pár évben!

Ebben számítunk RÁTOK!