Elindulunk a 2024-es önkormányzati választásokon. Kifogások helyett.

2021-ben egy közös ügy hozott össze bennünket. Egyre gyakoribb beszélgetéseink során pedig rájöttünk arra, hogy helyi szinten számtalan közös ügyünk van. Megismertük, megértettük az összefogásban rejlő lehetőségeket is, ezért civil egyesületet alakítottunk, azóta ennek keretein belül próbálunk tenni Őrbottyán lakóiért, és foglalkozni azokkal a témákkal, amelyeket fontosnak tartunk.

Az elmúlt három év abban erősített meg bennünket, hogy talán most van egy utolsó esélyünk arra, hogy változtassunk. Nem szeretnénk tovább azt érezni, hogy Őrbottyánban megállt az idő. Nem szeretnénk tovább azt hallgatni, hogy miért nincs lehetőség a fejlesztésre, miközben látjuk, hogy a velünk szomszédos települések hogyan fejlődnek. Hisszük, hogy szakértelemmel, lelkiismeretes munkával és friss szemlélettel Őrbottyánnak is van esélye felzárkózni a környező községek, városok szintjére úgy, hogy közben megőrzi azt a családias, kertvárosi jellegét, amiért annyian beleszerettünk. Tudjuk, hogy el kell kezdenünk felkészíteni lakóhelyünket számos kihívásra is, amit az elkövetkező évek tartogathatnak.

Változást csak változtatással lehet elérni, mi pedig szeretnénk mozgatórugói, ösztönzői lenni ennek az átalakulásnak. Hiszünk közösségünkben és meggyőződésünk, hogy azoknak, akik mások képviseletére jelentkeznek, valóban meg kell hallgatniuk és hallaniuk azok hangját és kérését, akiktől bizalmat kaptak.

Az Őrbottyán a Mi Városunk Egyesület ezért úgy döntött, hogy elindul a 2024-es önkormányzati választásokon mind polgármester, mind önkormányzati képviselőjelöltekkel. Olyan csapatot állítottunk össze, melynek tagjai változatos munkatapasztalatokkal rendelkeznek, amelyeket a település hasznára fordíthatnak. Jelöltjeinket és programunkat az elkövetkező hetekben igyekszünk bemutatni minden itt élőnek. Számítunk az őrbottyániak nyitottságára és támogatására, melyet előre is köszönünk.

Hozzuk el együtt a változást és a fejlődést Őrbottyánba! Kifogások helyett.