Megmozdítottuk Őrbottyánt!

A május mozgalmas hónap volt egyesületünk életében, hiszen eddigi legnagyobb rendezvényünkre készültünk. Május 27-ére hirdettük meg a Mozdulj Őrbottyán névre keresztelt I. családi sportnapunkat. Az eseményt hosszas szervezés, és izgalommal teli várakozás előzte meg, de a nap végén egyikünknek sem volt kérdés, hogy a sok befektetett munka nem volt hiábavaló.

Sportnapunkat igyekeztük színes programokkal és különleges résztvevőkkel megtölteni.  Egyesületünk elnökének megnyitója után a színpadon és környékén egészen 15 óráig sportbemutatók és a vendégekkel, fellépőkkel készített interjúk követték egymást.

Kicsik és nagyon egyaránt találhattak maguknak elfoglaltságot, hiszen ugrálóvárral, arcfestéssel, kismotorversennyel, ügyességi játékokkal, részeges szemüveggel és kerékcsere szimulátorral vártuk a gyerekeket.

Az idősebbek számos sportágban -mint a darts, teqball, ping-pong- próbálhatták ki magukat.

A sportversenyek közül a legtöbbeket a tizenegyes rugó és a kispályás focibajnokság vonzotta. Óriási érdeklődés övezte a Magyar Racing Team Forma 3-as versenyautóját is.

Számos sportegyesülettel, civil szervezettel is megismerkedhettek az őrbottyáni sportpályára kilátogatók, így velünk volt a Veresi Karate SE, a HUMYDO Edzőterem KODOKAN JUDO és HUMYDO önvédelmi bemutatójával.

A Matemedik 97. Nyolckézláb Állatterápiás Munkacsoport kutyusaival hamar elvarázsolta a gyerekek szívét.

Unger Timi pedig a tőle megszokott energiával mozgatta meg a vállalkozó kedvűeket.

Aki pedig a sportos és eseménydús napon megéhezett, a Végső állomás kínálatából csemegézhetett.

Az idei rendezvényünkről számos fotó található egyesületünk Facebook oldalán, és reméljük a szelfi falnál készített fényképek, a megszerzett oklevelek is örök emlékül szolgálnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Bízunk benne, hogy minden érdeklődő és sportoló jól érezte magát, jövőre még többen csatlakoztok hozzánk.

Az Őrbottyán a Mi Városunk Egyesület célja ugyanis az, hogy hagyományt teremtsen ebből a kezdeményezésből. Mi mindenképpen azon leszünk, hogy jövőre még több és még izgalmasabb programmal várhassunk mindenkit immár a II. családi sportnapunkon.