Újra fussunk át együtt az Újévbe!

Évzáró futóversenyünket idén ismét megrendezzük. Tartsatok velünk és zárjuk együtt egy sportos és vidám eseménnyel az idei esztendőt. Természetesen egy méterrel növeltük a tavalyi táv hosszát. Most 2024 méter lefutására vagy lesétálására hívunk mindenkit, így jelképezve, hogy jövőre bárki valóra válthatja az álmait és elérheti a célját.

2023. december 31-én 10 órára várjuk az érdeklődőket a Kvassay Jenő Általános Iskola előtti téren, ahol 10:30-ig lehet nevezni a 2024 méteres táv megtételére. 10:40-től az Unger Timitől megszokott vidám, zenés bemelegítéssel vértezhetik fel magukat az indulók a versenyre, a képzeletbeli startpisztoly pedig 11 órakor dördül el majd.

A verseny útvonala a tavalyihoz hasonlóan az Arany János utca, Erdősor utca, Táncsics Mihály utca, Molnár Ferenc utca, Szent István utca és Babits Mihály utcát érintve került kijelölésre. A verseny az iskola Babits Mihály utcai bejáratától indul és ez lesz a befutó helyszíne is egyben. Az első 100 beérkezőt éremmel díjazzuk.

A futóversenyre kutyával is érkezhettek, örömmel látjuk őket is, ha jól működnek együtt a gazdájukkal, barátságosak másokkal -emberekkel és kutyusokkal egyaránt-, és természetesen rendelkeznek a megfelelő oltásokkal. Kérünk mindenkit, ezeket végiggondolva hozza magával négylábú futótársát.

A versenyen minden induló a saját felelősségére vehet részt. Számítunk azokra is, akik idén nem futnának, de szurkolnának a többieknek, vagy szívesen koccintanának elsőként velünk az Újévre. Teával forralt borral, zsíros kenyérrel és persze pezsgővel is készülünk.

Kérdés esetén írjatok nekünk az kapcsolat@orbottyanamivarosunk.hu e-mail címre, vagy küldjetek üzenetet FB oldalunkon keresztül. Kedvcsinálóként hoztunk néhány képet a tavalyi eseményről. Mindenkit szeretettel várunk!