Szeptember 25-én és 26-án Őrbottyánba hozzuk a szűrővizsgálatokat!

Az Őrbottyán a Mi Városunk Egyesület egyik fő célja hogy megóvja, sőt lehetőség szerint javítsa Őrbottyán város lakosságának életminőségét. Épp ezért szervezünk sportrendezvényeket, igyekszünk egyre többet tenni környezetünk védelméért, de örömmel támogatunk minden olyan kezdeményezést, amely hozzájárul egészségünk megőrzéséhez.

Ezért is örülünk a lehetőségnek, hogy együttműködve az Országos Kórházi Főigazgatósággal és a Dél-Pesti Centrumkórház Hematológiai és Infektológiai Intézetével most házhoz hozhatunk Őrbottyán lakóinak számos szűrővizsgálatot, mivel megkeresésünkre szűrőbuszukkal ezen a két napon városunkba érkeznek.

Biztatunk minden itt élőt, hogy éljen a lehetőséggel, hiszen most várakozási idő nélkül vehet részt az egészségünk megóvásához, vagy egyes betegségek korai felismeréséhez elengedhetetlen vizsgálatokon. A részvételhez azonban előzetes regisztráció szükséges, mivel meghatározott számú érdeklődött tudnak fogadni a szűrőbuszon dolgozók.

Aki valamelyik vizsgálatot szeretné igénybe venni, 2023. szeptember 7-étől 11:00 és 13:00 óra között tárcsázza a +36301953468-as telefonszámot, ahol egyesületünk tagjai fogadják a hívásokat és rögzítik a jelentkezéseket. A szűrőbusz 2023. szeptember 25-én és 26-án vár minden regisztrált érdeklődőt a helyi termelői piacon.

Vegyetek részt az ingyenes vizsgálatokon, tegyetek saját egészségetekért, egyesületünk tagjai pedig a helyszínen is a segítségetekre lesznek!